NIEUWEWEBSITE_BEVAHUIS

Website live

We hebben een nieuwe website en daar zijn wij hartstikke trots op. Op deze website kun je alle ontwikkelingen van onze winkel volgen. Jij weet dan als eerste wanneer de SALE begint of als de nieuwe collectie binnen is. Dat wil je niet missen toch?

Bevahuis is een kleding winkel, met zowel heren- als damesmode, in Goes die al jarenlang gevestigd is aan de Lange Vorststraat 64. Bevahuis heeft een rijke historie, maar een moderne uitstraling. En met een geweldige diversiteit aan merken vind jij vast de stijl die bij je past. Wil je toch graag wat advies? Dan helpen onze medewerkers je graag.

Een gloednieuwe site om al het nieuws rondom Bevahuis te volgen!

Uiteraard zijn wij te vinden op Facebook en wij waarderen het als je ons even een “like” geeft 🙂 hier kun je, naast ons contactformulier, ook terecht om je vragen te stellen. En natuurlijk zien wij graag welke kleding jij bij Bevahuis gescoord hebt!

Ook krijgen wij naast een nieuwe website ook op termijn een email nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief, zodra deze beschikbaar is? Vergeet je dan niet in te schrijven via het formulier onder aan de pagina.

Wij horen graag wat je van onze website vindt! Geef je mening via onze Facebook pagina of laat een berichtje achter via ons contactformulier.

En vergeet niet om eens binnen te lopen in onze winkel, aan de Lange Vorststraat 64 te Goes, om eens rustig onze collectie te bekijken!

Interessant artikel? Deel het dan via onderstaande kanalen!